|
|
||||||||||||||||
|
SONDA - kolejny klip
Autor: Gosia (IP zapamiętane)
Data: 27 lut 2010 - 14:29:18 do jakiej piosenki z plyty "cyfrowy styl zycia" chcielibyscie w nastepnej kolejnosci zobaczyc klip?
jestesmy ciekawi Waszego zdania, piszcie! Re: SONDA - kolejny klip
Autor: elbinger (IP zapamiętane)
Data: 27 lut 2010 - 16:51:13 Hmm a ja do "Ostatniego dzwięku" Uścisnęli sobie dłonie.Egzorcysta postawił na stół flaszkę śliwowicy.Wypili,zakąsili,chlapnęli na drugą nogę bo po pierwszym się przecież nie zakąsza... Potem wypili trzeciego, bo Boh trojcu lubit potem czwartego bo chata ma cztery kąty Re: SONDA - kolejny klip
Autor: budza (IP zapamiętane)
Data: 27 lut 2010 - 22:56:45 'To był dzień w W-wie' lub 'Wyspa Man' :) ...w uchu delikatnie rozbrzmiewa muzyka- ultrafioletowo me ciało przenika... Re: SONDA - kolejny klip
Autor: Qbek (IP zapamiętane)
Data: 28 lut 2010 - 00:08:12 Bez zająknięcia "To był dzień w Warszawie" :D Re: SONDA - kolejny klip
Autor: Siwy (IP zapamiętane)
Data: 28 lut 2010 - 03:11:16 zalezy czy w kwestii medialnej czy w kwestii zajebistej piosenki ktora w mediach nie wejdzie.
jesli to pierwsze to blask. jesli to drugie: to byl dzien w warszawie i z sentymentu wyspa man. ale jak zwykle moge sie mylic ;) ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Re: SONDA - kolejny klip
Data: 28 lut 2010 - 06:22:59 ..więc pewnie i tak będzie 'Blask';)chociaż też mogę się mylić;) ...w uchu delikatnie rozbrzmiewa muzyka- ultrafioletowo me ciało przenika... Re: SONDA - kolejny klip
Autor: KORVAX (IP zapamiętane)
Data: 28 lut 2010 - 21:50:36 Mary & Jerry, a co!
a jak nie to: To był dzień w Warszawie :) Re: SONDA - kolejny klip
Autor: Gosia (IP zapamiętane)
Data: 03 mar 2010 - 00:58:52 no to bedzie blask:) Re: SONDA - kolejny klip
Data: 03 mar 2010 - 07:24:22 No to "tysz" pieknie:)
w Elblągu na koncercie Sidney dopowiedział krótki tekst na temat powstania tej piosenki... Kiedy realizacja? i czy można jakoś podejrzeć podczas kręcenia? :) s Uścisnęli sobie dłonie.Egzorcysta postawił na stół flaszkę śliwowicy.Wypili,zakąsili,chlapnęli na drugą nogę bo po pierwszym się przecież nie zakąsza... Potem wypili trzeciego, bo Boh trojcu lubit potem czwartego bo chata ma cztery kąty Re: SONDA - kolejny klip
Autor: natalia (IP zapamiętane)
Data: 03 mar 2010 - 11:41:57 A nie przypadkiem już po kręceniu? ;) Re: SONDA - kolejny klip
Data: 03 mar 2010 - 13:17:58 Natalia....
Kurde, zacmilo mnie... ale to byla 7:24... moze fucktycznie juz zrobili a teraz oczekuja poparcia ze zrobili dobrze:) Uścisnęli sobie dłonie.Egzorcysta postawił na stół flaszkę śliwowicy.Wypili,zakąsili,chlapnęli na drugą nogę bo po pierwszym się przecież nie zakąsza... Potem wypili trzeciego, bo Boh trojcu lubit potem czwartego bo chata ma cztery kąty Re: SONDA - kolejny klip
Autor: natalia (IP zapamiętane)
Data: 03 mar 2010 - 13:35:29 Znaczy ja nie wiem, coś mi się tak tylko o uszy kiedyś obiło, ale lepiej poczekać na odpowiedź kogoś, kto się orientuje w temacie ;) Re: SONDA - kolejny klip
Autor: kropka (IP zapamiętane)
Data: 03 mar 2010 - 21:55:05 a jak dla mnie to następny powinien być ostatni dźwięk lub blask :-) Re: SONDA - kolejny klip
Autor: Qbek (IP zapamiętane)
Data: 04 mar 2010 - 15:59:30 Gosia Napisał(a):
------------------------------------------------------- > no to bedzie blask:) Też super :) Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2010-03-04 16:00 przez Qbek. Re: SONDA - kolejny klip
Autor: Pablo (IP zapamiętane)
Data: 04 mar 2010 - 23:20:21 a ja się obawiam tego teledysku do "Blasku" szczerze mówiąc.. dla mnie to taki #1 na płycie (zapewne dlatego, że też very lubię EWR) i się boję, że jak ten klip będzie skasztaniony to mi ta sympatia do tego kawałka przejdzie :P za to do "To był dzień w Wa-wie" to bardzo chętnie na przykład :) i jakoś "Sztorm" sobie też w miarę mogę zobrazować.. No ale jakby miał być klip do "Ostatniego dźwięku" to tylko taki czarno-biały chill.. :)
PS. Nareszcie się w planach koncertów Bydgoszcz pojawiła! dzięki! trochę szkoda, że plener i że dopiero w sierpniu, ale darowanemu słoniowi nie zagląda się w trąbę :) pozdrawiam Sidneyomaniaków :) Re: SONDA - kolejny klip
Autor: KORVAX (IP zapamiętane)
Data: 04 mar 2010 - 23:25:28 ...i tak wiadomo że będzie Blask, Zwolnij dziś i Sztorm... :)
...i powiem że cieszę z tego wyboru, szczególnie z tego 2, bo nikt go nie typuje, a utwór godny pokazania szerokiej audiowizualnej widowni :) Re: SONDA - kolejny klip
Data: 05 mar 2010 - 13:58:41 o tak! zgodzę się z przedmówcą co do Zwolnij dziś:)i jeszcze dodam..aby było tak trochę spokojniej to później mogą być 'Wieżowce':)..w ogóle wszystko może być i niech będzie;) ...w uchu delikatnie rozbrzmiewa muzyka- ultrafioletowo me ciało przenika... Re: SONDA - kolejny klip
Autor: Sidney Polak (IP zapamiętane)
Data: 06 mar 2010 - 12:37:20 chcemy jeszcze zrobic "ostatni dzwiek" ale to melodia przyszlosci:)
pozdrawiam Gosia Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2010-03-06 12:37 przez Sidney Polak. Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Statystyki całego forum:
Wątki: 810, Posty: 10970, Użytkownicy: 1597
Statystki tego działu:
Wątki: 532, Posty: 7871,
|
|||||||||||||||||
| nokia 6700, nokia6700 | webdesign WOW Studio | ||||||||||||||||