|
|
||||||||||||||||
|
Kraków 05.12.2009 Klub STUDIO - wrażenia po...
Autor: Qbek (IP zapamiętane)
Data: 05 gru 2009 - 14:06:17 Hejka!
Co sądzicie o koncercie? Ja muszę przyznać, że w życiu nie byłem na tak źle nagłośnionym koncercie :( Nie wiem za co byli odpowiedzialni dźwiękowcy... chyba tylko za poziom decybeli. Dla formalności dodam, że byłem w życiu na kilkudziesięciu różnych koncertach, w tym metalowych (też w Spodku, który słynie z problemów z dźwiękiem). Poza tym niska frekwencja, ale za to Ci którzy przyszli dobrze się bawili :) Skuter na początek to rewelacyjny wybór. Człowiek od razu dostaje kopa w dupę by skakać :D Teraz czas na Częstochowę, może tam będzie lepszy sound ;) Pozdro 4all P.S. Klub STUDIO w Krk już więcej mnie nie ugości ;) Re: Kraków 05.12.2009 Klub STUDIO - wrażenia po...
Autor: Siwy (IP zapamiętane)
Data: 06 gru 2009 - 09:56:01 tego klubu sie chyba w ogole nie da naglosnic ;) a zeby to mniej wiecej brzmialo musialoby byc pewnie z 3 razy wiecej ludzi. nic sie na to nie poradzi - a graty byly profesjolnalne.
koncert z powerem :) ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Re: Kraków 05.12.2009 Klub STUDIO - wrażenia po...
Data: 07 gru 2009 - 21:04:53 Siwy proszę, nie wkręcaj mi tu farmazonów jak jakiemuś małolatowi :D
W skrócie, dźwiękowiec jest od tego by: 1- zapewnić super odsłuchy muzykom 2- zapewnić dobrą jakość odbioru widzom/słuchaczom 3- dostarczyć odpowiednią ilość dB :) Tym razem chłopaki zamienili punkt 3 z 2. Nawiasem mówiąc, to taka polska maniera - napier... decybelami w słuchaczy. Na zachodzie, czy nawet w Czechach nie ma tego problemu, tam każdy koncert jest ciut cichszy i też można się super bawić. W next piątek sprawdzę Was w Częstochowie :p Z forumowym pozdrowieniem, Qbek Re: Kraków 05.12.2009 Klub STUDIO - wrażenia po...
Data: 08 gru 2009 - 09:13:31 dziwne, ze dzien wczesniej w rzeszowie nic nie napierdalalo :)
a do ragga rap bylem z przodu i dla mnie bylo w sam raz. to nie jest taka latwa sprawa man zrobic z prawie niczego cos ;) ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-12-08 09:14 przez Siwy. Re: Kraków 05.12.2009 Klub STUDIO - wrażenia po...
Data: 08 gru 2009 - 21:10:34 To też piszę, że w takiej sali trzeba dawać mniej dB :)
Kończmy dyskusję, a jak w Częstochowie będzie do bani, to osobiście Cię znajdę i uduszę :p Tak dla przykładu :D Pozdro Q Re: Kraków 05.12.2009 Klub STUDIO - wrażenia po...
Data: 09 gru 2009 - 13:47:09 jak juz bedziesz tak szukac to przynies odrazu piwo ;) ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Statystyki całego forum:
Wątki: 810, Posty: 10970, Użytkownicy: 1597
Statystki tego działu:
Wątki: 137, Posty: 1507,
|
|||||||||||||||||
| nokia 6700, nokia6700 | webdesign WOW Studio | ||||||||||||||||