|
|
||||||||||||||||
|
Koncert w Częstochowie
Autor: Qbek (IP zapamiętane)
Data: 11 gru 2009 - 21:33:59 Odbędzie się w ogóle? Nic nie ma na stronie klubu, na e-maile nie odpisują... To jakiś żart?
Pozdrówka, Qbek Re: Koncert w Częstochowie
Autor: Gosia (IP zapamiętane)
Data: 12 gru 2009 - 02:22:07 koncert w czestochownie na pewno sie odbedzie, zapraszamy serdecznie! Re: Koncert w Częstochowie
Autor: KORVAX (IP zapamiętane)
Data: 14 gru 2009 - 22:09:04 więc... do zobaczenia :) Re: Koncert w Częstochowie
Autor: Kangel (IP zapamiętane)
Data: 19 gru 2009 - 00:39:27 Muszę przyznać, że było SUPER! :) Po kilku utworach padł prąd, więc Jarek obiecał, że jeśli nie wstanie, to grają unplugged. Nie wstawał, więc zagrali. Były błędy, ale był ogromny spontan - i to pozostanie jednym z najzajebistszych wspomnień koncertowych :) Już nie wspomnę, że został dzięki temu (i przez moje trucie dupy) zagrany Karp (!). No po prostu odlot kompletny!
Po kilkunastu-dziesięciu(?) minutach prąd się pojawił z powrotem, i set został dokończony :) Także klub wobec awarii zachował się bardzo okej, ponieważ wszystko podawane było taniej. Szacunek! Mam nadzieję, zespole, że podobała się Wam Częstochowa mimo małej frekwencji :) Pozdro! Re: Koncert w Częstochowie
Autor: Siwy (IP zapamiętane)
Data: 19 gru 2009 - 03:12:14 a machnalem na tlove arcie to tez tu wkleje ;)
co sie stalo dzisiaj w czestochowie to przebrnelo wszelkie sily natury :) zaczelo sie od podrozy z wrocka (kolo godz. by wyjechac z miasta), nie wspominajac o trasie gdzie z min. na min. robilo sie coraz zimniej... nie poszlo za duzo biletow w klubie zero... ale... bylo kameralnie - kolo 100 osob... sidney gra w najlepsze - naglosnienie 1 klasa i nagle - BUM! wyjebalo prad w calym klubie! ciemno! nic nie widac. telefony, swieczki, latarki poszly w ruch... sidney obiecal, ze zagra unplugged skoro nic sie nie da zrobic i poleciala m.in wyspa man, tekila, otwieram wino czy KARP! wiecie jaki zajebisty widok jak sidney siedzi z gitarka, a na niego swiatlo z latary by bylo cokolwiek widac :)? ludzie po prostu oszaleli. i daje sobie reke obciac, ze zapamietaja ten koncert do konca zycia i wroca na nastepny z przemila checia. nagle jak okazalo sie po wezwaniu pogotowia enrgetycznego, ze to nie poszlo z zewn, a cos w klubie to zadzialalo wszystko jak nalezy i poszedl dokonczony set :) dla mnie przemily wieczor, chociaz ciezki hehe. zakonczenie sidneyowego roku b. mile :) pozdro dla kangela, jego ziomostwa, korvaxa i qbexa. ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Re: Koncert w Częstochowie
Data: 19 gru 2009 - 08:43:11 niepowtarzalny koncert :) na pewno utkwi w pamieci wszystkim przybyłym:)
awaria prądu spowodowała niezwykłą bliskość między zespołem a fanami.... dzieki wszystkim za wspólną zabawę! Re: Koncert w Częstochowie
Data: 19 gru 2009 - 16:06:38 Strzałka!
Dzięki za wyśmienite spotkanie :D Na takiej imprezie jeszcze nie byłem, bo nie codziennie są ponad godzinne przerwy w dostawie fazy ;) Ode mnie wrzucam małe co nieco z galerii telefonu :) [sorrka za niską jakość, toż to tylko był telefon komórkowy :))] Fotka:
i kolekcja "filmów" (w zachowanej kolejności), których niestety nie da się bezpośrednio wstawić z Youtube :( Chomiczówka Otwieram wino Wyspa Man Butelki Tequila 7 grzechów Karp Przynajmniej mamy pamiątkę :D Siwy jak widzisz nie musiałem Cię dusić, bo jakość była więcej niż dobra :P Miło było się spotkać :) Do zobaczyska we Wrocku lub Szklarskiej :) Qbek Re: Koncert w Częstochowie
Autor: budza (IP zapamiętane)
Data: 19 gru 2009 - 16:09:47 noo..spoko te niezapowiedziane kawałki unplugged !:) to serio takie naprawdę rzadkie i mało powtarzalne przeżycia i wspomnienia będziecie mieć z tego koncertu:)fajnie..a Karp jest zajebistym songiem:) ...w uchu delikatnie rozbrzmiewa muzyka- ultrafioletowo me ciało przenika... Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2009-12-19 16:49 przez budza. Re: Koncert w Częstochowie
Data: 19 gru 2009 - 16:54:57 qbek spoko hehe. wygralem browara :P ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Re: Koncert w Częstochowie
Data: 19 gru 2009 - 18:14:48 Browar siądzie :D We Wrocku lub Szklarskiej - jeszcze zobaczę ;) Re: Koncert w Częstochowie
Autor: elbinger (IP zapamiętane)
Data: 19 gru 2009 - 23:18:29 ale Wam sie trafilo....
zazdroszcze:) ten material jest zajebiscie wazny, bialy kruk:) faktycznie kontakt z publicznoscia robi sie bardzo bliski kazdy czuje sie współtwórcą i po tympoznac mozna artyste. nie ze wywali focha i polezie na zaplecze a jakos uratuje sytuacje "przepraszam bardzo ale jebnely korki..:)" a gwiazda w sweterku przy karpiu to kto to? edit: pytania:) Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2009-12-19 23:23 przez elbinger. Re: Koncert w Częstochowie
Autor: TechnoZiom (IP zapamiętane)
Data: 19 gru 2009 - 23:46:51 super sprawa, duzy szacunek dla sidneya i jego ekipy ze sie tak fajnie zachowali i odnalezli w takiej sytuacji :) mega: ) Zmieniłem nick z hiroszim na TechnoZiom :) Pozdro dla wyjaśnienia: nie cierpię techno, a "ziomem" też nie jestem :P Re: Koncert w Częstochowie
Data: 20 gru 2009 - 09:16:41 gwiazda w sweterku to taki ogarniajacy sytuacje klubowa czlowiek :) ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Re: Koncert w Częstochowie
Data: 20 gru 2009 - 13:19:23 Koleś w swetrze to Hieronim, człowiek od wszystkiego w klubie. Zagubiony w okresie dzieci kwiatów ;) Po latach się odnalazł w Częstochowie :D
Pozdro 4all Re: Koncert w Częstochowie
Data: 20 gru 2009 - 22:10:25 ja będę w domu dopiero jutro, to ogarnę sprawe z fotkami na stronke:)
Qbek, super sprawa z tymi filmikami :) Re: Koncert w Częstochowie
Data: 20 gru 2009 - 23:07:09 KORVAX spox, cała przyjemność po mojej stronie :D
Zauważyliście, jak podczas 7 grzechów Jarek trącał Siwego, żeby dalej grał na gitarze? Mieliśmy z moją Dorotką niezłą beke z tego :))) Tak poza tym, moja żonka zadebiutowała w roli oświetleniowca :D Re: Koncert w Częstochowie
Data: 22 gru 2009 - 14:14:10 . Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-12-22 14:27 przez Qbek. Re: Koncert w Częstochowie
Data: 28 gru 2009 - 22:26:58
reszta niebawem na stronce fanklubu Re: Koncert w Częstochowie
Data: 29 gru 2009 - 08:26:07 wrzuce na polak.pl bo mam troche zdj jeszcze :)
jak bedzie chwila wolnego ;) ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Re: Koncert w Częstochowie
Data: 26 mar 2010 - 00:05:11 ..iii za miesiąc następny koncert, super!
może tym razem będzie prąd i większa publika :P chociaż koncert z grudnia był tak niesamowity że na pewno zostanie mi w pamięci na długi czas :) Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Statystyki całego forum:
Wątki: 810, Posty: 10970, Użytkownicy: 1597
Statystki tego działu:
Wątki: 137, Posty: 1507,
|
|||||||||||||||||
| nokia 6700, nokia6700 | webdesign WOW Studio | ||||||||||||||||