|
|
||||||||||||||||
|
WrocLove Frik Muzik Festival
Autor: mgawlicz (IP zapamiętane)
Data: 21 gru 2009 - 16:33:09 Zagadka:
Co daje połączenie zakręconych dźwięków, tłumu uśmiechniętych ludzi w oryginalnych strojach, najpiękniejszego miasta w Polsce oraz atmosfery muzycznego święta? Odpowiedź jest tylko jedna: WROCLOVE FRIK MUZIK FESTIVAL! Ogłaszamy Wrocław Miastem Frików! I nie chodzi tu bynajmniej o dzieci armeńskiego poety nazwiskiem Frik, żyjącego pod mongolską okupacją w XIII wieku. Zapowiadamy desant pozytywnej muzyki, który wybuchnie z całą mocą w Wytwórni Filmów Fabularnych pod postacią zespołów: Dick 4 Dick, Łąki Łan, L.U.C. oraz absolutnie sensacyjnej fińskiej grupy, mistrzów stylu Humppa!!! czyli Eläkeläiset. Zapowiedź ich przyjazdu spotkała się z żywiołowymi reakcjami ze strony różnych środowisk: - "Są bardziej seksowni niż Motorhead" - pierwsze słowa Beaty Tyszkiewicz po obejrzeniu Eläkeläiset na kanale youtube.com - "Akordeon potrafi rozpalić olbrzymią namiętność, a mnie drżały dzisiaj bardzo nozdrza" - usłyszał z ust Małgorzaty Foremniak wokalista Eläkeläiset po koncercie w Helsinkach już kilka miesięcy temu. To samo powiedziała niedawno laureatowi drugiej edycji Mam Talent. I wierz tu kobietom... - "Żałuję że nie jestem już Ministrem Edukacji, bo na pewno wprowadziłbym obowiązkową naukę stylu Humppa!!! we wszystkich szkołach. Ale na pewno przyjadę do Wrocławia z chłopakami z Ligi obejrzeć Eläkeläiset i pozostałe grupy. Zaciekawił mnie też ten zespół z "dickiem" w nazwie" - powiedział Roman Giertych w ekskluzywnym wywiadzie dla Radia M. - "Po tym jak obaliłem Mur Berliński, przetańczyłem przy Humppie!!! całą noc z Danusią. To było coś. Chociaż, nie chce ale musze, przyznać, że Donald szybciej złapał kroki ode mnie. Czego nie można powiedzieć o Angeli, hehehe. Cały czas ćwiczę i ćwiczę od kiedy dowiedziałem się o imprezie" - tak zareagował Lech Wałęsa na informację o zbliżającym się Wroclove Frik Muzik Festival. - "Pierwszy raz puścił mi Humppe!!! Zbyszek Chlebowski. Na cmentarzu. Od tej pory montujemy to we wszystkich automatach. Sprawdza się świetnie" - Ryszard Sobiesiak na przesłuchaniu przed komisją ds. afery hazardowej. FRIKI WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!! WE WROCŁAWIU !!! 13.03.10 godz.17.00 Wytwórnia Filmów Fabularnych, ul. Wystawowa 1 WrocLove Frik Muzik Festival Eläkeläiset – mistrzowie stylu HUMPPA! z Finlandii DICK 4 DICK ŁĄKI ŁAN PLANET L.U.C. bilety: 35 zł - promocja do 31.01.10, 40 zł - przedsprzedaż, 45 zł w dniu koncertu zapraszamy Zmieniany 3 raz/y. Ostatnio 2009-12-21 16:36 przez mgawlicz. Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Statystyki całego forum:
Wątki: 810, Posty: 10970, Użytkownicy: 1597
Statystki tego działu:
Wątki: 52, Posty: 555,
|
|||||||||||||||||
| nokia 6700, nokia6700 | webdesign WOW Studio | ||||||||||||||||